
Αναστασιάδης – Μαλάς: Αντιπαράθεση και… μήνυμα ενότητας
Παρά την έντονη αντιπαράθεσή τους στη διάρκεια της τηλεοπτικής τηλεμαχίας, οι δύο διεκδικητές για το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, αποχώρησαν από τη συζήτηση στέλνοντας μήνυμα ενότητας.
Παρά την έντονη αντιπαράθεσή τους στη διάρκεια της τηλεοπτικής τηλεμαχίας, οι δύο διεκδικητές για το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, αποχώρησαν από τη συζήτηση στέλνοντας μήνυμα ενότητας.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος θέλει να επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία, δήλωσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους». Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε και πάλι την ετοιμότητά του για συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του για την τηλεμαχία, ανέφερε: «έχω την εντύπωση ότι δικαιώθηκε η δική μας θέση, θέλαμε να γίνει ένας πραγματικά ανοιχτός διάλογος».
Δόθηκε, είπε, «η ευκαιρία και στους δύο να αναπτύξουμε, ο κάθε ένας ανάλογα με το τι πρεσβεύει, είτε τα πεπραγμένα του, ή τους προγραμματισμούς του και συνεπώς να γίνει κοινωνός ο λαός των προθέσεων και των θέσεων μας».
«Εχω την εντύπωση», συνέχισε, ότι ήταν «μια επιτυχής προσπάθεια». Βέβαια, πρόσθεσε, αυτό θα το κρίνει ο λαός.
«Η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους»
Ο Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι, αν εκλεγεί, στόχος του θα είναι κυβέρνηση η οποία «θα ενώνει πρωτίστως την κοινωνία, όχι τις φιλοδοξίες πολιτικών προσωπικοτήτων».
Για την εντύπωσή του από τη συζήτηση, ο κ. Μαλάς σχολίασε ότι σημασία έχει ποια εντύπωση σχημάτισαν οι πολίτες.
Ανέφερε ότι απευθύνεται σε όλους , είτε συμμετείχαν στις εκλογές την προηγούμενη Κυριακή είτε όχι, και τους κάλεσε «να δώσουν μια ηχηρή απάντηση, όπως αυτή αποτυπώνεται και στον πρώτο γύρο, ότι η χώρα μας πρέπει όντως να προχωρήσει σε μια πιο προοδευτική διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών θεμάτων».
Και αυτός τόνισε ότι «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους». Η επόμενη κυβέρνηση, δήλωσε, θα διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα: το Κυπριακό και την οικονομία.
Και πρόσθεσε: «Επιτέλους, είναι η ώρα η νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει και τη θεσμική κρίση που έχουμε. Να γυρίσουμε σελίδα, αλλά να είμαστε αποφασιστικοί σε φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας
- Ηράκλειο: Πάτησε με το αυτοκίνητο τον συγγενή του για κτηνοτροφικές διαφορές
