Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο κατατέθηκαν στον Δήμο Αθηναίων.
Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο κατατέθηκαν στον Δήμο Αθηναίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά, στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας. Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.
Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι», ενώ η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».
in.gr
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό