Τσίπρας: Αντιμετωπίζουμε την εξωτερική πολιτική με σοβαρότητα
«Αντιμετωπίζουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής με νηφαλιότητα και σοβαρότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
«Αντιμετωπίζουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής με νηφαλιότητα και σοβαρότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Με ανάρτηση του στο Τwitter, o πρωθυπουργός σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αντιμετωπίζουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής με νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, για τις τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα», επισυνάπτοντας φωτογραφία από τη συνάντηση και το βίντεο με τον διάλογο που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων.
Αντιμετωπίζουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής με νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, για τις τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα. https://t.co/wQYtfTwl5C pic.twitter.com/MwxJHypabo
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 26, 2018
in.gr
- Ένοχος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας Άγγλος πρώην διαιτητής της Premier League
- Ναπολέων Λαπαθιώτης: Ένας ευτυχής νέος…
- Μακρόν: Νεοαποικιακή επιθετικότητα και δίψα για διαμοιρασμό του κόσμου ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις
- Αγρότες: Ανυποχώρητοι στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης – Έκλεισαν τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στη Θήβα
- Ζελένσκι: Το έγγραφο με τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία είναι έτοιμο – Χρειάζεται την έγκριση του Τραμπ
- Οι εποχές αλλάζουν, μαζί κι εμείς: Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα ξαναπρωταγωνιστούσε στο «Pretty Woman»


