Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με μια «Τελική Δοκιμασία» ολοκληρώνεται η τριλογία του Λαβυρίνθου

Με μια «Τελική Δοκιμασία» ολοκληρώνεται η τριλογία του Λαβυρίνθου

Με μια τρίτη ταινία ολοκληρώνεται ο κύκλος του επιτυχημένου franchise «Maze Runner» - Από την περασμένη Πέμπτη στις αίθουσες

Μία από τις έξι νέες ταινίες που παίζονται στις αίθουσες από την περασμένη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου είναι ο «Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία» (Μaze Runner: The Death Cure), το τρίτο και τελευταίο μέρος της εποποιίας του «Λαβυρίνθου», η οποία έχει αποκτήσει εκατομμύρια φαν σε όλες τις χώρες του κόσμου και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise movies των τελευταίων ετών. Ανήκει φυσικά στη σφαίρα της φαντασίας και στηρίζεται στις σελίδες της best-seller τριλογίας του Τζέιμς Ντάσνερ.

Η ιστορία του Λαβυρίνθου

Για να θυμηθούμε λίγο τα προηγούμενα μέρη. Σύμφωνα με το Βήμα στο πρώτο, «Λαβύρινθος», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’ Μπράιαν) ξυπνά καθώς τον μεταφέρουν στην Κοιλάδα, χωρίς να θυμάται ποιος είναι ή πώς έγινε μέλος μιας κοινότητας νέων: του Μίνο (Κι Χονγκ Λι), αρχηγού του Λαβυρίνθου, του Νιουτ (Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ), καλού φίλου και συμβούλου, του Γκάλι (Γουίλ Πούλτερ), αρχηγού και αντιπάλου, και της Τερέζα (Κάγια Σκοντελάριο), της μοναδικής γυναίκας Γκλέιντερ με την οποία ο Τόμας φαίνεται να μοιράζεται μια πικρή ιστορία. Μαζί θα βρεθούν παγιδευμένοι, περικυκλωμένοι από τοίχους 60 μέτρων, σε έναν λαβύρινθο που συνεχώς μεταλλάσσεται. Και το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμη, αφού όταν οι Γκλέιντερ καταφέρνουν να δραπετεύσουν από τον Λαβύρινθο, ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται στη μέση της Πύρινης Γης.

Στο δεύτερο μέρος, «Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες», ο Τόμας και οι επιζώντες Γκλέιντερ συναντούν νέους συμμάχους, καθώς ανακαλύπτουν στοιχεία για μια μυστηριώδη ομάδα ανθρώπων που βρισκόταν πίσω από όλα τους τα «πειράματα» – μια οργάνωση, γνωστή ως WCKD.

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας ξεκινά την ιστορία έξι μήνες αργότερα, όταν τα κίνητρα της WCKD γίνονται πια ξεκάθαρα: Η δρ Αβα Πέιτζ, διευθύντρια της WCKD, είναι κοντά στο να βρει τη θεραπεία για την ασθένειας της Φλόγας, μιας μόλυνσης που έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό της γης. Ομως η θεραπεία έχει ένα πολύ ακριβό τίμημα. Να θυσιαστούν οι λίγοι νέοι που έχουν απομείνει στη γη και έχουν ανοσία στον ιό.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024