Μητσοτάκης: Συμμερίζομαι την ευαισθησία της κοινωνίας στο Σκοπιανό
Για εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».
Για εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».
«Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «ούτε λίγα τα ακραία στοιχεία μπορούν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας».
«Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα» κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Η εντυπωσιακή συμμετοχή στο #Συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και εκφράζει την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μία κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και δείχνει ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα. pic.twitter.com/rB5GzEuMf2
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) January 21, 2018
in.gr
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ