Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries, Ντολόρες Ο΄Ρίορνταν

Πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries, Ντολόρες Ο΄Ρίορνταν

Την τελευταία της πνοή άφησε ξαφνικά, σε ηλικία 46 ετών, η τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος «Cranberries», Dolores O' Riordan (Ντολόρες Ο΄Ρίορνταν).

Την τελευταία της πνοή άφησε ξαφνικά, σε ηλικία 46 ετών, η τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος «Cranberries», Dolores O’ Riordan (Ντολόρες Ο΄Ρίορνταν).

H Dolores O’Riordan ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ο’Ρίορνταν, Λίντσεϊ Χολμς είπε ότι η τραγουδίστρια πέθανε ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για μια ηχογράφηση. «Τα μέλη της οικογένειάς της αισθάνονται συντριβή και ζητούν να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή τους σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Οι Cranberries ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, αφού πούλησαν περισσότερα από 40 εκατομμύρια δίσκους. Το άλμπουμ «No Need to Argue» είχε φτάσει στην κορυφή των τσαρτ στην Αυστραλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία και στο νούμερο 6 στις ΗΠΑ.

Το 2003 το συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Λίμερικ της Ιρλανδίας, κουρασμένο από τις αλλεπάλληλες περιοδείες, αποφάσισε να κάνει μια παύση.

«Ο γιος μου ήταν 5 ετών, η κόρη μου 2 και τους έπαιρνα στον δρόμο μαζί μας. Αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν σωστό για τα παιδιά. Κι έπειτα, όσον αφορά την καλλιτεχνική έμπνευση, ήμασταν όλοι μας σε αδιέξοδο. Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα» είχε πει η ίδια η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη το 2012.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του, το Something Else πέρσι. Αναγκάστηκε όμως να ακυρώσει πολλές συναυλίες επειδή η Ο’Ρίορνταν αντιμετώπιζε προβλήματα με την πλάτη της. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η ίδια είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στη σελίδα των Cranberries στο Facebook: «Καλημέρα σε όλους, εδώ Ντολόρες. Αισθάνομαι καλά», έγραψε, λέγοντας ότι έδωσε «την πρώτη συναυλία μετά από μήνες».

in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024