Συνεχίζει στην κορυφή ο Ολυμπιακός, με το δεξί ο ΠΑΟ
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος «πέρασε» από το AEL FC Arena με 0-3, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά επικράτησε δύσκολα του Πλατανιά στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-0), η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία (Λαμία - Ξάνθη 0-1), ενώ στους Ζωσιμάδες το ματς έληξε χωρίς τέρματα (ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-0) . Η αγωνιστική
ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί τον
Ατρόμητο.
Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Κυριακής, στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Λάρισας, με 0-3.
Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Μάριν στο 54ο λεπτό, του Ανσαριφάρντ στο 68′ και του Τζούρτζεβιτς στο 89ο λεπτό.
Στις εξέδρες του γηπέδου AEL FC Arena βρέθηκε και ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» Όσκαρ Γκαρθία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους παίκτες του.
Νωρίτερα, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Πλατανιά στη Λεωφόρο με 2-0, χάρη σε δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Βιγιαφάνιες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας