Μπλερ: Δεν είναι αργά να πεις ότι θέλεις να παραμείνεις στην ΕΕ
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, κάλεσε το Εργατικό Κόμμα, του οποίου ηγείτο επί 13 χρόνια, να αμφισβητήσει ενεργά το Brexit. «Οι Βρετανοί ψηφοφόροι πρέπει να λάβουν μια δεύτερη ευκαιρία και να ξανασκεφτούν το Brexit μόλις αποσαφηνιστούν οι όροι αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ» τόνισε συγκεκριμένα την Πέμπτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, κάλεσε το Εργατικό Κόμμα, του οποίου ηγείτο επί 13 χρόνια, να αμφισβητήσει ενεργά το Brexit.
«Οι Βρετανοί ψηφοφόροι πρέπει να λάβουν μια δεύτερη ευκαιρία και να ξανασκεφτούν το Brexit μόλις αποσαφηνιστούν οι όροι αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ» τόνισε συγκεκριμένα την Πέμπτη.
«Αν όταν δεις αυτούς τους όρους και πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να παραμείνεις στην Ευρώπη, θα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να το πεις», δήλωσε με νόημα ο Μπλερ, προβάλλοντας τον φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό του.
Σε άρθρο του είχε, πάντως, προτείνει να αρχίσουν οι Εργατικοί να αμφισβητούν κάθε εβδομάδα τη Μέι κατά την ώρα της ερώτησης προς τον πρωθυπουργό.
in.gr
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα

