Λαφαζάνης κατά Κοντονή για το άσυλο των τούρκων αξιωματικών
Κατά των δηλώσεων του υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή, τάσσεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικά με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.
Κατά των δηλώσεων του υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή, τάσσεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικά με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.
Ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει, σε γραπτή του δήλωση, πως «η τοποθέτηση του Στ. Κοντονή για την δυνατότητα να δικαστούν στην χώρα μας οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενική και αποτελεί παραχώρηση υποτελούς κράτους προς τον αφέντη Ερντογάν, πολύ περισσότερο που ως κίνηση έρχεται ως συνέχεια του απαράδεκτου κυβερνητικού αιτήματος ακύρωσης του ασύλου σε έναν εκ των 8».
Ο κ. Λαφαζανης προσθέτει ότι «ο κ. Κοντονής διαβεβαιώνει με την τοποθέτησή του αυτή ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μετατρέψει την χώρα σε στρατοδικείο του Ερντογάν, με τον τελευταίο κατήγορο των 8 και με «αξιόπιστα» στοιχεία που θα παρέχει άφθονα η γνωστή για τον ρόλο της τουρκική MIT και οι αρχές Ασφαλείας της Τουρκίας».
Τέλος ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει «η κυβέρνηση Τσίπρα, δυστυχώς, εξευτελίζει και εκθέτει με τις επιλογές της όλο και περισσότερο τη χώρα σε επιβουλές και ιταμές αξιώσεις τρίτων».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)

