Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μιλάει για το καινούργιο του άλμπουμ [Βίντεο]

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μιλάει για το καινούργιο του άλμπουμ [Βίντεο]

Με ένα καινούργιο άλμπουμ εγκαινιάζει την καινούργια χρονιά ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα teaser για να εξηγήσει την πηγή έμπνευσης για το «Άνθρωπος των Δασών (Man of the Woods)».

Με ένα καινούργιο άλμπουμ εγκαινιάζει την καινούργια χρονιά ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα teaser για να εξηγήσει την πηγή έμπνευσης για το «Άνθρωπος των Δασών (Man of the Woods)». Το βίντεο μέσα σε μια μέρα έχουν παρακολουθήσει 1,3 εκατ. άνθρωποι.



«Αυτό το άλμπουμ, στ’ αλήθεια το εμπνεύστηκα από τον γιο μου, τη γυναίκα μου, την οικογένειά, αλλά, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τα άλλα άλμπουμ μου, από εκεί που κατάγομαι. Και είναι προσωπικό» λέει ο Τζάστιν, στο κλιπάκι. Δίπλα του, ο δίχρονος γιος του, ο Σίλας και η γυναίκα του, η Τζέσικα Μπίελ της οποίας η φωνή κάποια στιγμή ακούγεται: «Έχεις την αίσθηση (σ’ αυτό το άλμπουμ) βουνών, δέντρων, φωτιάς στο ξέφωτο, της Άγριας Δύσης, του τώρα».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου, και ο εδώ και πολύ καιρό συνεργάτης του Τζάστιν, ο Φάρελ Γουίλιαμς λέει ότι «είναι τόσο γήινο! Είναι εκεί που, στη ζωή σου, βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή». Οι φανατικοί θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ένα μήνα ν’ ακούσουν Τζάστιν, γιατί την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει καινούργιο τραγούδι του!

Το «Άνθρωπος των Δασών» είναι το πέμπτο άλμπουμ που ηχογραφεί σε στούντιο το πρώην μέλος των NSYNC και η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη: τον επόμενο μήνα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα κάνει εμφάνιση στο show του ημιχρόνου του Super Bowl (του τελικού για το πρωτάθλημα του αμερικανικού ράγκμπι ή ποδοσφαίρου, όπως εννοούν το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ)!

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024