Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε από πυρά Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη
Ένας 17χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Ένας 17χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Ο Μουσάμπ Φιράς Ραμίμι σκοτώθηκε στο χωριό Ντέιρ Νεϊζάμ, στα βόρεια της Ραμάλας. Είναι ο 14ος Παλαιστίνιος που χάνει τη ζωή του από τις 6 Δεκεμβρίου, μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, γεγονός που προκάλεσε νέα ένταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Η απόφαση του Τραμπ προκάλεσε την οργή των Παλαιστίνιων και καταδικάστηκε από πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο.
Για τις ταραχές, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι συμμετείχαν σε επεισόδια στο Ντέιρ Νεϊζάμ. Στρατιώτες διαπίστωσαν ότι ένας από αυτούς έφερε όπλο και άνοιξαν πυρ εναντίον του.
ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin