Άμστερνταμ: Προβλήματα στο αεροδρόμιο Σίπχολ από την καταιγίδα
Καταιγίδα προκάλεσε διακοπή στην εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις να ματαιωθούν ή να καθυστερήσουν. Αεροπορικές εταιρείες ματαίωσαν το πρωί 176 από τις συνολικά τουλάχιστον 1.200 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του εθνικού ολλανδικού αερολιμένα.
Καταιγίδα προκάλεσε διακοπή στην εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις να ματαιωθούν ή να καθυστερήσουν.
Αεροπορικές εταιρείες ματαίωσαν το πρωί 176 από τις συνολικά τουλάχιστον 1.200 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του εθνικού ολλανδικού αερολιμένα.
Ο αριθμός των πτήσεων που ματαιώθηκαν αναμένεται να αυξηθεί καθώς η καταιγίδα θα ενισχυθεί στη διάρκεια της ημέρας με ανέμους η ταχύτητα των οποίων θα φθάνει έως και 120 χλμ/ώρα.
Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε επίσης ότι οι πτήσεις που δεν ματαιώθηκαν είχαν καθυστέρηση κατά μέσο όρο μιας ώρας.
Το Σίπχολ είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης σε ετήσιο συνολικό αριθμό επιβατών μετά το Χίθροου του Λονδίνου και το Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
