Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον δύο αγοριών στο Λονδίνο
Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον δύο 16χρονων αγοριών σε εστιατόριο fast food, στην ανατολική πλευρά του Λονδίνου, σύμφωνα με την μητροπολιτική αστυνομία. Τραυματισμό στην πλάτη φέρει ο ένας έφηβος, τη στιγμή που ο δεύτερος έχει τραυματιστεί στο πόδι. Η κατάσταση και των δύο κρίνεται σταθερή και όχι κρίσιμη.
Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον δύο 16χρονων αγοριών σε εστιατόριο fast food, στην ανατολική πλευρά του Λονδίνου, σύμφωνα με την μητροπολιτική αστυνομία.
Τραυματισμό στην πλάτη φέρει ο ένας έφηβος, τη στιγμή που ο δεύτερος έχει τραυματιστεί στο πόδι. Η κατάσταση και των δύο κρίνεται σταθερή και όχι κρίσιμη.
Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις για το ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε στις 20:40 (τοπική ώρα), την Παρασκευή.
in.gr
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία
- «Η αλληλεγγύη δεν εκκενώνεται» – Πορεία για τα Προσφυγικά
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου

