ΕΦΚΑ: Πληρώνονται οι πρώτες 15.000 νέες συντάξεις
Πρώτη πληρωμή την Πέμπτη για περίπου 15.000 νέες συντάξεις. Πρόκειται για έκτακτη πληρωμή ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ.
Πρώτη πληρωμή την Πέμπτη για περίπου 15.000 νέες συντάξεις. Πρόκειται για έκτακτη πληρωμή ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ από την 1-1-2017 μέχρι και τις 21-12-2017 είχαν εκκαθαριστεί, εκδοθεί και καταβλήθηκαν 116.183 οριστικές κύριες συντάξεις, από τις οποίες οι 10.458 ήταν του δημοσίου. Το συνολικό ποσό των αναδρομικών ληξιπρόθεσμων οφειλών των συντάξεων που κατέβαλε ο ΕΦΚΑ από την αρχή του έτους μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ανέρχεται συνολικά σε 730,7 εκ ευρώ.
Για το σκοπό αυτό χρηματοδοτήθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό με το ποσό των 645 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νέων οριστικών συντάξεων που θα καταβληθούν μέσα στο 2017 ανέρχεται σε 131.183.
in.gr
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να αγωνιστούν για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου – όχι ως υποτελείς του Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει το απόλυτο των προκρίσεων
- «Συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα ο Ράιτ»
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»


