Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Σερένα Γουίλιαμς
Έντεκα μήνες απουσίας από τα κορτ του τένις συμπλήρωσε η Σερένα Γουίλιαμς, που είναι έτοιμη να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του παιδιού της.
Σε έναν αγώνα επίδειξης στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι θα λάβει μέρος η Σερένα Γουίλιαμς, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση έπειτα από έντεκα μήνες απουσίας λόγω εγκυμοσύνης.
Η αμερικανίδα τενίστρια θα επιστρέψει στα κορτς έπειτα από τη γέννηση του παιδιού της, δηλώνοντας έτοιμη για την επόμενη μεγάλη μάχη που είναι να διεκδικήσει τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν.
Το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι φιλοξενεί μόνο αγώνες ανδρών και θα είναι η πρώτη φορά που θα διοργανώσει και αγώνα γυναικών.
Άλλωστε, στο ανδρικό τουρνουά προέκυψαν σοβαρές απουσίες, καθώς οι Ναδάλ, Βαβρίνκα και Ράονιτς απέσυραν τη συμμετοχή τους κι έτσι μόνο το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι εμφανές λοιπόν πως οι διοργανωτές επιχείρησαν και πέτυχαν, να στρέψουν την παγκόσμια προσοχή στο τουρνουά, πείθοντας την 36χρονη τενίστρια, να πραγματοποιήσει εκεί την επανεμφάνισή της στους αγώνες.
in.gr
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους ο Χόνγκλα (pics)
- Αλλαγές σε ΕΠΟ και διαιτησία: Οι 20 Ενώσεις του «νέου κύματος» και… έρχονται και άλλες
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο πράκτορας της ICE σκοτώνει την 37χρονη
- Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη δολοφονία διαδηλωτών και καλούν σε αυτοσυγκράτηση
- Το χάσμα μεγαλώνει: Τρεις φορές περισσότεροι άντρες προσλήφθηκαν το 2025
- Η καριέρα της Τζέιν Σέιμουρ πήρε την κάτω βόλτα όταν απέκτησε τη φήμη του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ»



