Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει η ΝΔ για τα βλήματα της Σ.Αραβίας
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία, με την προώθηση του θέματος στη Δικαιοσύνη.
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία, με την προώθηση του θέματος στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, από την Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με σκοπό τη διερεύνηση των εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Πάνος Καμμένος, στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι ο περιβόητος µεσάζοντας Βασίλης Παπαδόπουλος είχε επίσημο πληρεξούσιο από το Ριάντ για τη σύναψη διακρατικής σύµβασης µε την Αθήνα και ότι ήταν κάτοχος πιστοποιητικού τελικού χρήστη.
in.gr
- Τροχαίο με έναν νεκρό στον Ασπρόπυργο – ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό
- «Στον τοίχο της Καισαριανής μάς φέραν από πίσω κ’ ίσα έν’ αντρίκιο ανάστημα ψηλώσαν το σωρό»
- Αλέξη, «ανακοίνωσε το από τη Λάρισα τώρα, τρέλανέ μας!»
- Μανώλης Μητσιάς – Βίκυ Καρατζόγλου: Δίνουν ραντεβού στο Άλσος
- Ταξί: Νέα τριήμερη απεργία από την Τρίτη – Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις
- Νέα εποχή στις έρευνες υδρογονανθράκων – Σήμερα οι υπογραφές με τη Chevron

