Πούτιν: Έπαιξε χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε σε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μαζί με άλλους αστέρες του αθλήματος, που οργανώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στην Κόκκινη Πλατεία.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε σε έναν αγώνα χόκεϊ
επί πάγου μαζί με άλλους αστέρες του αθλήματος, που οργανώθηκε τη νύχτα
της Παρασκευής προς Σάββατο στην Κόκκινη Πλατεία.
Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα παγοδρόμιο που είχε διακοσμηθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το οποίο και ανοίγει κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ του Κρεμλίνου και του πολυκαταστήματος Goum.
Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους ήρθε αντιμέτωπος με αστέρες του χόκεϊ όπως τον πρώην πρωταθλητή Παβέλ Μπουρε, που είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998, τον θρυλικό αθλητή Βιάτσεσλαβ Φετίσοφ, αλλά και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
- Μπιανκόν: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» (vid)
- Starbucks: Σε «ομηρία» η πρώτη συλλογική σύμβαση
- Τζον Μπον Τζόβι: Η εξωπραγματική αμοιβή στο πρώτο του συμβόλαιο και το Star Wars – «Το βρήκα»
- Τραμπ: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 12 δισ. δολάρια στους αγρότες
- ΠΑΟΚ – Πριεβίζντα 101-70: Νίκη υπό την παρουσία του Μυστακίδη (vid)

