
Τσίπρας: «Οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται από σφαίρες και βόμβες»
Για επίθεση κατά της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφορικά με την επίθεση στο Εφετείο. Ωστόσο, όπως διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου, «οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται ούτε από σφαίρες, ούτε από βόμβες, ούτε από κουκούλες».
Για επίθεση κατά της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφορικά με την επίθεση στο Εφετείο.
Ωστόσο, όπως διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου, «οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται ούτε από σφαίρες, ούτε από βόμβες, ούτε από κουκούλες».
Αναλυτικά, «καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών. Πρόκειται για επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου. Οι δημοκρατίες ωστόσο δεν τρομοκρατούνται ούτε από σφαίρες, ούτε από βόμβες, ούτε από κουκούλες», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Γιορτή σήμερα 10 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]
- Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Μεγάλο βήμα πρόκρισης των reds
- Europa League: Άλματα πρόκρισης η Άστον Βίλα (1-3) και η Φράιμπουργκ (3-0)


