Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίαν ΜακΚέλεν: «Γνωρίζω ηθοποιούς που πρόσφεραν σεξ για ένα ρόλο»

Ίαν ΜακΚέλεν: «Γνωρίζω ηθοποιούς που πρόσφεραν σεξ για ένα ρόλο»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός σερ Ιαν ΜακΚέλεν. Ο 78χρονος Βρετανός υποστήριξε ότι γνωρίζει πολλές ηθοποιούς που στην αρχή της καριέρας τους ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν σεξ σε σκηνοθέτες και παραγωγούς με σκοπό να πάρουν έναν ρόλο στην μεγάλη οθόνη. Μια τέτοια δήλωση έρχεται σε μια περίοδο όπου οι όλο και περισσότεροι γυναίκες ηθοποιοί καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση.

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν. Ο 78χρονος Βρετανός υποστήριξε ότι γνωρίζει πολλές ηθοποιούς που στην αρχή της καριέρας τους ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν σεξ σε σκηνοθέτες και παραγωγούς με σκοπό να πάρουν έναν ρόλο στην μεγάλη οθόνη.

Μια τέτοια δήλωση έρχεται σε μια περίοδο όπου οι όλο και περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

Στη συνέχεια, βέβαια ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον Γκάνταλφ στην επιτυχημένη σειρά «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» επικρότησε τη στάση αυτών των θυμάτων, τα οποία μίλησαν για την εμπειρία τους: «Οι άνθρωποι πρέπει να κατονομάσουν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα να το κάνουν αυτό. Ελπίζω ότι θα περάσουμε μία περίοδο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη του φαινομένου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από τη δική μου εμπειρία, όταν ξεκίνησα να δουλεύω στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο σκηνοθέτης του θεάτρου στο οποίο δούλευα, μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες που του έδωσαν γυναίκες, οι οποίες ήθελαν δουλειά… κάποιες από αυτές είχαν στο κάτω μέρος της φωτογραφίας »DRR» – directors’ rights respected: Με άλλα λόγια, αν μου δώσεις μια δουλειά, μπορείς να κάνεις σεξ μαζί μου».

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024