Έρευνα Αντιτρομοκρατικής για τα περί δηλητηρίασης προϊόντων
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., την διερεύνηση της ανάρτησης σε ιστοσελίδα από την οργάνωση «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» που αναφέρει ότι μέλη της τοποθέτησαν υδροχλωρικό οξύ σε προϊόντα που πρόκειται να τοποθετήσουν σε ράφια σουπερ-μάρκετ. Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει επίσης ότι ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΦΕΤ και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, την διερεύνηση της ανάρτησης σε ιστοσελίδα από την οργάνωση «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» που αναφέρει ότι μέλη της τοποθέτησαν υδροχλωρικό οξύ σε προϊόντα που πρόκειται να τοποθετήσουν σε ράφια σουπερ-μάρκετ. Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει επίσης ότι ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΦΕΤ και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.
Στην προκήρυξη με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις. Πράξη 3» λένε τα μέλη της οργάνωσης ότι «αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα. Όλο αυτό το πανηγύρι έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση.»
in.gr
- Χειμερινές εκπτώσεις: Πρώτη Κυριακή με ανοιχτά τα καταστήματα – Το ωράριο
- Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης της ετήσιας άδειας από το 2026
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κοντράρονται στην «Opap Arena», στην Τούμπα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ
- Χαμένη Άνοιξη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο θέατρο Δίπυλον
- Κρήτη: 70χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην οικία του στην Ιεράπετρα
- Αρκάς: Καλημέρα στους Θανάσηδες και στις Αθανασίες
