Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός ο 27χρονος τραγουδιστής Κιμ Τζονγκχιούν [βίντεο]

Νεκρός ο 27χρονος τραγουδιστής Κιμ Τζονγκχιούν [βίντεο]

Νεκρός σε διαμέρισμα της Σεούλ βρέθηκε ο Κιμ Τζονγκχιούν με τα μέσα ενημέρωσης της Ν. Κορέας κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Νεκρός σε διαμέρισμα της Σεούλ βρέθηκε ο Κιμ Τζονγκχιούν με τα μέσα ενημέρωσης της Ν. Κορέας κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 27χρονου κορεάτη τραγουδιστή Κιμ. Η αδερφή του νεαρού frontman των SHINee ειδοποίησε την αστυνομία καθώς έλαβε μήνυμα από τον τραγουδιστή ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

«Περνάω δύσκολα. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να φύγω και να πω ότι έκανα καλή δουλειά. Αυτή είναι η τελευταία μου λέξη» ανέφερε το μήνυμα προς την αδερφή του σύμφωνα με την αστυνομία.

Η SM Entertainment, εταιρεία που εκπροσωπούσε τον τραγουδιστή δεν έχει ακόμη προβεί σε ανακοίνωση.

Ο κόσμος των διασημοτήτων στη Νότια Κορέα είναι πολύ πιεστικός. Από τη μία πλευρά, οι καλλιτέχνες επιβλέπονται στενά από τις δισκογραφικές εταιρείες και τους μάνατζερ. Από την άλλη, κρατούνται σε παράλογα υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς και γίνονται αντικείμενο επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκρότημα SHINee, ένα πενταμελές boy band, δημιουργήθηκε το 2008 από την SM Entertainment. Έγινε γνωστό τόσο για τις φωνητικές, όσο και για τις χορευτικές επιδόσεις των μελών του και ήταν εξαιρετικά δημοφιλές για την επιρροή που ασκούσε στη μουσική και στη μόδα.

Το συγκρότημα ηχογράφησε έξι άλμπουμ για την κορεατική αγορά και πέντε για τους Ιάπωνες θαυμαστές. Το «Five», το πέμπτο του ιαπωνικό άλμπουμ, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Κυκλοφόρησε με την έναρξη τής παγκόσμιας περιοδείας, SHINee World Tour, η οποία περιελάμβανε 25 συναυλίες σε 10 πόλεις. Η πιο πρόσφατη συναυλία τους ήταν πριν από 8 ημέρες.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε και σε δύο ταινίες – στην ταινία «I AM» του 2012 και το 2015 στο ντοκιμαντέρ «SMTown: The Stage» – καθώς και σε πολυάριθμες τηλεοπτικά reality.

Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν ανακηρυχθεί επίτιμοι πρεσβευτές της Gangnam το 2013.

in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024