Καστοριά: Φόρτωσαν άλογα με παράνομα υλοτομημένη ξυλεία
Πέντε άλογα φόρτωσαν με ξυλεία δύο αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στη χώρα μας και άρχισαν να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση.
Πέντε άλογα φόρτωσαν με ξυλεία δύο αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στη χώρα μας και άρχισαν να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση.
Αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή του Πολυανέμου Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, τους δύο αλλοδαπούς, 30 και 44 χρόνων, αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση.
Οι δράστες είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας δρυός περίπου δυόμιση κυβικών μέτρων και την είχαν φορτώσει σε 5 άλογα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη διεύρυνση – Ανακοινώνεται νέα επιτροπή
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
