Στις 19 Μαΐου 2018 ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Στις 19 Μαϊου ορίστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ. Θα παντρευτούν στο Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.Η περίπτωση της 36χρονης διαζευγμένης αμερικανίδας είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τα δεδομένα του παλατιού.
Στις 19 Μαϊου ορίστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ. Θα παντρευτούν στο Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.
Η περίπτωση της 36χρονης διαζευγμένης αμερικανίδας είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τα δεδομένα του παλατιού.
Η Μέγκαν Μαρκλ, προτεστάντισσα που πήγε σε Καθολικό σχολείο, θα βαπτιστεί προηγουμένως Αγγλικανή και θα υποβάλει αίτημα να της χορηγηθεί η βρετανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χάρι, τον Τζέισον Νάουφ.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που μπορεί να πάρει αρκετά χρόνια, θα διατηρήσει την αμερικανική υπηκοότητα.
Το ζευγάρι επέλεξε το Κάστρο του Ουίνδσορ γιατί έχει περάσει εκεί κάποιο διάστημα και «έχει ξεχωριστή θέση» στη ζωή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, τα έξοδα για τη γαμήλια τελετή θα τα καλύψει η βασιλική οικογένεια.
Ο Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά της διαδοχής, μετά τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα δυο του ανίψια.
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας και είναι κόρη του Τόμας Μαρκλ, διευθυντή φωτογραφίας σε τηλεοπτικές σειρές, και της Ντόρια Ράντλαν, καθηγήτριας γιόγκα. Οπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση.
in.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
