Απόπειρα εμπρησμού σε εκδοτήριο εισιτηρίων του ΗΣΑΠ
Απόπειρα εμπρησμού σε κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα, όπου γίνεται επεξεργασία των στοιχείων για την έκδοση καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Απόπειρα εμπρησμού σε κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα, όπου γίνεται επεξεργασία των στοιχείων για την έκδοση καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν αναμένα στουπιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν κάρτες εισιτήρια, κομπιούτερ καλλά και κάποια γραφεία.
Οι υπεύθυνοι, πάντως, διευκρινίζουν ότι τα στοιχεία των πολιτών που κάηκαν μαζί με τις κάρτες και τα κομπιούτερ υπάρχουν και σε άλλα αρχεία και οι κάρτες θα επανεκδοθούν. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.
ΑΠΕ,in.gr
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]

