Οικονομική ενίσχυση του ΑΔΜΗΕ σε κατοίκους της Μάνδρας
Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση ύψους 150.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο συμβολής στη διαδικασία ανοικοδόμησης της περιοχής.
Οικονομική ενίσχυση 150.000 ευρώ θα προσφέρει ο ΑΔΜΗΕ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Διεύθυνσης της εταιρείας.
Ο ΑΔΜΗΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής, και θα συνάψει προγραμματική συμφωνία ώστε οι αρμόδιες αυτοδιοικητικές υπηρεσίες να αναλάβουν την διανομή της βοήθειας στις πληγείσες οικογένειες.
Η εταιρεία επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των πλημμυροπαθών (που προβάλλει ως επείγουσα προτεραιότητα), ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο συμβολής στην διαδικασία της ανοικοδόμησης και της αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές της περιοχής.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης «ως κερδοφόρος εταιρεία υπό δημόσιο έλεγχο και με στρατηγική θέση στην ελληνική οικονομία, ο ΑΔΜΗΕ προωθεί την κοινωνική συνοχή, στηρίζοντας τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας».
in.gr
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
