Παραπομπή σε δίκη του Στ.Ψυχάρη και στελεχών της Alpha Bank
Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank, για την υπόθεση δανείου ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank, για την υπόθεση δανείου ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Με βούλευμα του, το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου, παραπέμπει σε δίκη τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, καθώς φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.
Δίπλα του, στο εδώλιο, θα καθίσουν και δέκα στελέχη της τράπεζας που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία, καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.
in.gr
- Δένδιας: Ιστορικός σταθμός για την ελληνική Δικαιοσύνη η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση για τη Χρυσή Αυγή
- Εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: Το Ιράν σφυροκοπά το feed των influencers, ο πόλεμος ως POV και τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου
- Κουτσούμπας: Δύο από τα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση τη Σούδα


