«Τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Καψή
Το «τελευταίο αντίο στον Γιάννη Καψή», που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, είπαν το πρωί της Τετάρτης στο Α' Νεκροταφείο, συγγενείς και φίλοι.
Το «τελευταίο αντίο στον Γιάννη Καψή», που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία
88 ετών, είπαν το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο, συγγενείς και
φίλοι.
Η κηδεία του Γιάννη Καψή, δημοσιογράφου, τέως υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πολιτικού πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.
Η οικογένεια ζήτησε από όσους το επιθυμούσαν αντί στεφάνων, να διαθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».
Ήταν όλοι εκεί, για να τον αποχαιρετίσουν, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι, όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Τέρενς Κουίκ, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Φώτης Κουβέλης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Ανδρουλάκης κ.α.
in.gr
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου
- Ιράν: Μαζί με το αεροπλανοφόρο πλησιάζει η ώρα αποφάσεων για τις ΗΠΑ – Τρεις επιλογές για τον Τραμπ
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Έβρος: Σοβαρά προβλήματα στο Σουφλί μετά τη θραύση αναχώματος – «Νέα δοκιμασία για τους αγρότες»


