Κύπρος: Έτοιμη να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα
Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να προσφέρει την όποια ανθρωπιστική ή άλλη βοήθεια ζητηθεί, εξέφρασε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης προς τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να προσφέρει την όποια ανθρωπιστική ή άλλη βοήθεια ζητηθεί, εξέφρασε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης προς τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις συνέπειες των πλημμυρών που πλήττουν τη χώρα.
Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε προς τον έλληνα πρωθυπουργό τα βαθιά συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωών, καθώς και τη συμπαράσταση του κυπριακού λαού προς τον ελληνικό λαό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
