McLaren P15 Ultimate Series: H νέα κορυφαία πρόταση των Βρετανών
Η βρετανική φίρμα δίνει το στίγμα του νέου κορυφαίου της, νόμιμου για το δρόμο, μοντέλου που θα αναλάβει να αντικαταστήσει την P1.
H βρετανική φίρμα, αυτήν την εποχή τελειοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του μοντέλου που θα αναλάβει να διαδεχθεί την εξωπραγματική P1, και το οποίο, όπως έχει ανακοινώσει θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση «in flesh» στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.
Mέχρι να συμβούν όλα αυτά η McLaren δίνει στη δημοσιότητα ένα φειδωλό σε πληροφορίες teaser για το νέο της hypercar το οποίο έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία P15 και συνοδεύεται από την επίσημη σύσταση της πιο «σκληροπυρηνικής νόμιμης για το δρόμο McLaren».
Ανεξαρτήτως των επίσημων πληροφοριών που ομολογουμένως δεν είναι και πολύ διαφωτιστικές, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν η P15 αναμένεται να εφοδιάζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού V8 biturbo των 3,8 λίτρων η οποία θα προσεγγίζει τους 800 ίππους.
Η γενναιόδωρη ισχύς σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος το οποίο αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 1.300 κιλά αλλά και με την ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα το οποίο θα βρει μια θέση στην κορυφή της τετράτροχης τροφικής αλυσίδας όντας ωστόσο προσβάσιμο σε λίγους και εκλεκτούς μιας και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 106 μονάδες οι οποίες μάλιστα έχουν ήδη προπωληθεί.
auto.in.gr
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά