Τα θρανία καθαρίστηκαν… 12 μαθητές δημοτικού στο ΑΧΕΠΑ
Δώδεκα μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, που παρουσίασαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμούς στα άνω άκρα, διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με το ΕΚΑΒ, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους. Η δασκάλα και οι συμμαθητές τους υποστηρίζουν ότι η αντίδραση αυτή προκλήθηκε από επαφή με ουσία, πιθανότατα απορρυπαντικό, η οποία βρέθηκε στα θρανία του.
Δώδεκα μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, που παρουσίασαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμούς στα άνω άκρα, διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στις 11.00 το πρωί με το ΕΚΑΒ, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους.
«Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών και της δασκάλας, η αντίδραση προκλήθηκε από επαφή με ουσία, μάλλον απορρυπαντικό, η οποία βρέθηκε στα θρανία των μαθητών. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς της εφημερίας. Κανένα παιδί δεν νοσηλεύεται» ανακοίνωσε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ουκρανία: Ένας νεκρός, έξι τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Ουκρανική επίθεση στο Βόλγκογκραντ
- Σπείρα με δράση σε όλη τη χώρα – Η στιγμή που γυναίκα αγκαλιάζει ηλικιωμένο και του αρπάζει την αλυσίδα [βίντεο]
- Συνεχίζεται η πτώση των τιμών στο πετρέλαιο, ενώ η υποχωρεί η ανησυχία για σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- Ποια είναι τα εμβόλια που, μπορεί να προκαλέσουν σαρκώματα στη γάτα;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκό στη Euroleague, αλλά και Μίλαν, Ντόρτμουντ, Τσέλσι
- Η πραγματική πρόκληση στα ελληνοτουρκικά



