Τα θρανία καθαρίστηκαν… 12 μαθητές δημοτικού στο ΑΧΕΠΑ
Δώδεκα μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, που παρουσίασαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμούς στα άνω άκρα, διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με το ΕΚΑΒ, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους. Η δασκάλα και οι συμμαθητές τους υποστηρίζουν ότι η αντίδραση αυτή προκλήθηκε από επαφή με ουσία, πιθανότατα απορρυπαντικό, η οποία βρέθηκε στα θρανία του.
Δώδεκα μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, που παρουσίασαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμούς στα άνω άκρα, διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στις 11.00 το πρωί με το ΕΚΑΒ, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους.
«Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών και της δασκάλας, η αντίδραση προκλήθηκε από επαφή με ουσία, μάλλον απορρυπαντικό, η οποία βρέθηκε στα θρανία των μαθητών. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς της εφημερίας. Κανένα παιδί δεν νοσηλεύεται» ανακοίνωσε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Δευτέρας
- Ξανά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα και το… γλέντησε με την ψυχή του (pic, vids)
- Το μοιραίο λάθος της Δύσης: Στράφηκε στις υπηρεσίες και ερήμωσε τα εργοστάσια
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα»: Μια απολαυστική κωμωδία στο Θέατρο Θησείον
- The Expla-in Project: Πώς μπορεί ο πόλεμος στο Ιράν να επηρεάσει τα ελληνοτουρκικά;
- Και όμως αυτή η κυβέρνηση δεν εγγυάται τη σταθερότητα


