Δύο στρατιωτικά βλήματα εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη
Δύο οξειδωμένα βλήματα εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης. Τα βλήματα βρήκε διερχόμενος πολίτης που ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ο στρατός για να τα παραλάβει.
Δύο οξειδωμένα βλήματα εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.
Τα βλήματα βρήκε διερχόμενος πολίτης που ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ο στρατός για να τα παραλάβει.
Αφού προβούν σε αυτοψία και περισυλλογή, στη συνέχεια θα απομακρύνουν τα βλήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η εξουδετέρωσή τους.
Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εξ’ αιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα βλήματα, ενώ είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας.
Το βλήμα αποκαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας – ΕΤΗΜ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
