Δύο στρατιωτικά βλήματα εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη
Δύο οξειδωμένα βλήματα εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης. Τα βλήματα βρήκε διερχόμενος πολίτης που ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ο στρατός για να τα παραλάβει.
Δύο οξειδωμένα βλήματα εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.
Τα βλήματα βρήκε διερχόμενος πολίτης που ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ο στρατός για να τα παραλάβει.
Αφού προβούν σε αυτοψία και περισυλλογή, στη συνέχεια θα απομακρύνουν τα βλήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η εξουδετέρωσή τους.
Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εξ’ αιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα βλήματα, ενώ είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας.
Το βλήμα αποκαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας – ΕΤΗΜ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά


