
Καρατιά του Πατρίς Εβρά σε οπαδό της Γκιμαράες
Μια κλωτσιά που θα ζήλευε ακόμη και ο… Ερίκ Καντονά έριξε ο Πατρίκ Εβρά στο ζέσταμα του αγώνα της Γκιμαράες με τη Μαρσέιγ. Πορτογάλοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν ως τις διαφημιστικές πινακίδες, όπου έβριζαν και αποδοκίμαζαν τους παίκτες της γαλλικής ομάδας. Ο Εβρά έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε έναν οπαδό στο πρόσωπο.
Μια κλωτσιά που θα ζήλευε ακόμη και ο… Ερίκ Καντονά έριξε ο Πατρίκ Εβρά στο ζέσταμα του αγώνα της Γκιμαράες με τη Μαρσέιγ.
Πορτογάλοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν ως τις διαφημιστικές πινακίδες, όπου έβριζαν και αποδοκίμαζαν τους παίκτες της γαλλικής ομάδας. Ο Εβρά έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε έναν οπαδό στο πρόσωπο.
Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει, αλλά χάρη στους ψυχραιμότερους αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Παρόλα αυτά ο διαιτητής της συνάντησης είδε τι ακριβώς συνέβη, με αποτέλεσμα να αποβάλει τον άσο της γαλλικής ομάδας.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Τραγωδία από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο – 9 παγιδευμένοι βρέθηκαν νεκροί
- Τα δύο πρόσωπα του ελληνικού τουρισμού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
