
Βελτιωμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι οι τοπικές βροχές.
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι οι τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ σταδιακά όμως θα στραφούν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 21 βαθμούς, στα δυτικά από 12 έως 24, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 10 έως 24 και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με βόρειους ανέμους οι οποίοι ως το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς
Πρόσκαιρες βροχές το Σάββατο
Ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Τα φαινόμενα θα έχουν παροδικό χαρακτήρα και από το βράδυ της ίδιας ημέρα ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από τη Δυτική Ελλάδα.
Οι νότιοι μέτριοι άνεμοι γρήγορα θα στραφούν σε βοριάδες έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
in.gr
- Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος
- Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις στη Ρωσία με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή για να προμηθευτεί καύσιμα
- Ρωσία – Κίνα: Ο κόσμος κινδυνεύει να επιστρέψει στον «νόμο της ζούγκλας»
- Γιατί έγιναν τόσο ακριβά τα εισιτήρια του Μουντιάλ
- Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου τον Ιούνιο
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του
