Παρέμβαση εισαγγελέως Αρείου Πάγου για τη δράση του «Ρουβίκωνα»
Συνένωση όλων των δικογραφιών που φέρονται να αφορούν σε «επιθέσεις» των μελών της ομάδας Ρουβίκωνας και έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με την «επίσκεψη» των μελών της οργάνωσης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν. Διπλή έρευνα διέταξε για το θέμα του Ευαγγελισμού.
Συνένωση όλων των δικογραφιών που φέρονται να αφορούν σε «επιθέσεις» των μελών της ομάδας Ρουβίκωνας διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.
Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση στο διαδίκτυο του βίντεο με την «επίσκεψη» των μελών της οργάνωσης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν.
Η εισαγγελέας έδωσε εντολή στην εισαγγελία Πρωτοδικών, να διενεργήσει διπλή έρευνα για το θέμα του Ευαγγελισμού. Το πρώτο σκέλος αφορά τις απειλές που δέχτηκε ο γιατρός και το δεύτερο τις καταγγελίες που ακούγονται σε βάρος του γιατρού.
Για το λόγο αυτό ζήτησε να βγουν αντίγραφα της δικογραφίας και να ελεγχθούν οι καταγγελίες πως ο εν λόγω γιατρός απαίτησε φακελάκι.
Μίνα Μουστάκα
in.gr
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Πέλκας, Τάισον και Γιακουμάκης για το 3-0 – Δείτε τα γκολ (vid)
- Η γιούχα στο Άνφιλντ, η σύγχυση του Σλοτ και το μήνυμα του Τζέραρντ
