Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νίκαιας
Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, που εγκαινιάστηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, παρουσία του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρού.
Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, που εγκαινιάστηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, παρουσία του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρού.
Στο ΚΥ Νίκαιας, στην οδό Καισαρείας 30-32, συστεγάστηκαν η πρώην Μονάδα Υγείας Νίκαιας, τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια, που στεγάζονταν επί της οδού Λαμψάκου και το Τοπικό Ιατρείο Νεάπολης.
Η δομή, με ωράριο λειτουργίας από 07:00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. διαθέτει τα εξής ιατρεία: Γαστρεντερολογικό, Γενικής Ιατρικής, Δερματολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Παθολογικό, Παιδιατρικό, Πνευμονολογικό, Ψυχιατρικό, Γυναικολογικό-Μαιευτικό-Pap Test, Οδοντιατρικό, Ορθοπαιδικό, Οφθαλμολογικό, Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ), Ακτινολογικό με ψηφιοποιημένο ακτινολογικό μηχάνημα και μηχάνημα Υπέρηχων, Βιοπαθολογικό, στο οποίο θα διενεργούνται Αιματολογικές, Βιοχημικές και Μικροβιολογικές εξετάσεις.
Τέλος, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίξει και την ολοήμερη εφημερία του ΚΥ, η οποία είναι στα άμεσα σχέδια της 2ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
