Επίθεση με μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης
Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού Τμήματος Πεύκης, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κονίτσης, πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού Τμήματος Πεύκης, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κονίτσης, πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 02.00, οπότε περίπου δέκα άτομα εφόρμησαν πεζή στο Τμήμα, πέταξαν περίπου 4-5 μολότοφ και εξαφανίστηκαν.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με έξι πυροσβέστες και δυο υδροφόρα οχήματα, προκειμένου να σβήσει η φωτιά που προκλήθηκε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και σημειώθηκαν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα, υπηρεσιακό και ιδιωτικό.
Το αστυνομικό τμήμα είχε δεχτεί επίθεση με μολότοφ και τον Ιανουάριο του 2008, όταν βρισκόταν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.
in.gr
- Η Παρτιζάν διασύρθηκε από τη Μακάμπι και αποδοκιμασίες κατά πάντων από την εξέδρα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους
- Πότε «σπάει» ο μύθος του Άγιου Βασίλη και τι σημαίνει αυτό για το παιδικό μυαλό;
- Γερμανία: Το ΥΠΕΞ προειδοποιεί όσους επισκέπτονται την Τουρκία – Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων
- Η Νιγηρία παρείχε τις πληροφορίες στις ΗΠΑ για την επίθεση – Θα ακολουθήσουν κι άλλα πλήγματα, λέει ο ΥΠΕΞ
- IFFHS: Ο Τουρπέν καλύτερος διαιτητής του 2025 (pics)
