
Κοντονής: Δεν θα υπάρξει μεταβολή της ποινικής μεταχείρισης της ευθανασίας
«Δεν θα υπάρξει μεταβολή της ποινικής μεταχείρισης της ευθανασίας» διευκρίνισε από τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
«Δεν θα υπάρξει μεταβολή της ποινικής μεταχείρισης της ευθανασίας» διευκρίνισε από τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
«Το σχέδιο του ποινικού κώδικα, το οποίο μου έχει παραδοθεί από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή, δεν μεταβάλει την ποινική μεταχείριση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αναφέρομαι στο ποινικό σκέλος» τόνισε κ. Κοντονής.
«Ξέρετε, το θέμα της ευθανασίας είναι ένα ζήτημα, το οποίο απασχολεί χρόνια και θα απασχολεί και για χρόνια τις κοινωνίες σε όλον τον κόσμο» σημείωσε ο υπουργός για να προσθέσει: «Όσον αφορά το θέμα της ποινικής μεταχείρισης, το άρθρο 300 του ποινικού κώδικα, δεν θα υπάρξει μεταβολή, επαναλαμβάνω, όσον αφορά την ποινική μεταχείριση ανθρώπων, οι οποίοι υποπίπτουν σε αυτό το αδίκημα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Περισσότερα από πέντε κιλά εκρηκτικών και 523 κροτίδες βρέθηκαν σε Μεσολόγγι και Πύργο – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- Τι είπε ο Χεζόνια για Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο στα γήπεδα: «Κάτι έχει αλλάξει…»
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις
