Στις Βρυξέλλες μετά τις ΗΠΑ ο Τσίπρας
Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να λάβει μέρος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά και να συμμετάσχει ως παρατηρητής στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Με προορισμό τις Βρυξέλλες αναχώρησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στη βελγική πρωτεύουσα για να λάβει μέρος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Παράλληλα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συμμετέχει ως παρατηρητής στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη μετανάστευση, στην άμυνα, στις εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, στην ευρωπαϊκή ψηφιακή αγορά και στην πορεία των διαπραγματεύσεων για το Brexit.
in.gr
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


