Σπυράκη: Όσο συνεχίζεται η υψηλή φορολογία, επιτείνονται τα αδιέξοδα
«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως όσο συνεχίζεται η πολιτική της υψηλής φορολογίας, τόσο τα αδιέξοδα για τους Έλληνες θα επιτείνονται.
«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, λέγοντας πως την ώρα που «ο πρωθυπουργός των φόρων διαβεβαιώνει, μια ακόμη φορά, ότι θα κλείσει εγκαίρως την αξιολόγηση, οι Έλληνες οφείλουν 125 δισ. ευρώ σε φόρους και εισφορές».
«Χιλιάδες συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν συντάξεις που δικαιούνται. Και στον προϋπολογισμό προβλέπονται νέα μέτρα που θα αφαιρέσουν 1,9 δισ. από τα ελληνικά νοικοκυριά» προσθέτει η κ. Σπυράκη.
«Όσο η πολιτική της υψηλής φορολογίας συνεχίζεται, τα αδιέξοδα για τους Έλληνες θα επιτείνονται» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.
in.gr
- Μπραντ Πιτ: Μετά τη Νέα Μάρκη, χολιγουντιανή απόβαση στο Λαύριο για το The Riders – Τελευταία στάση
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα
- Συνελήφθησαν τρία μέλη σκληρής συμμορίας της τουρκικής μαφίας για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΚ
- ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών – Σε πόσες δόσεις θα πληρωθούν
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας

