Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόουνς: Η πτώση Γουάινσταϊν σηματοδοτεί το τέλος των προϊστορικών ανδρών

Τζόουνς: Η πτώση Γουάινσταϊν σηματοδοτεί το τέλος των προϊστορικών ανδρών

Στις κατηγορίες εναντίον του Γουάινσταϊν αναφέρθηκε η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στις Κάννες με αφορμή την πρώτη προβολή της καινούργιας της ταινίας.

H πτώση του αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν θα σηματοδοτήσει το τέλος των «προϊστορικών ανδρών» που επιτίθενται στις γυναίκες, δήλωσε σήμερα από τις Κάννες η βρετανίδα σταρ Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, με αφορμή την πρώτη προβολή της ταινίας «Cocaine Godmother».

Η ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα ότι το σκάνδαλο αυτό των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων δείχνει μια στροφή στον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες, και πέρα από το Χόλιγουντ, «σε όλους τους τομείς, τους θεσμούς, τα σχολεία…».

«Ελπίζω ότι αυτοί οι προϊστορικοί χοντράνθρωποι που νομίζουν ότι μπορούν να βγαίνουν λάδι έχοντας αυτή τη συμπεριφορά ανήκουν πλέον σε ένα είδος που έχει εξαφανιστεί», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Mipcom, την παγκόσμια αγορά ψυχαγωγικού περιεχομένου για όλες τις πλατφόρμες.
Η σταρ, που υποδύεται την Γκριζέλντα Μπλάνκο, τη διάσημη κολομβιανή βαρόνη των ναρκωτικών στην τηλεταινία «Cocaine Godmother», τόνισε ότι για τις γυναίκες «η ισότητα στον εργασιακό χώρο παραμένει μια μάχη».

Ο σεξισμός δεν είναι «ένα πρόβλημα που περιορίζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου, του θεάτρου ή της τηλεόρασης», επέμεινε η 48χρονη σταρ. «Ως γυναίκες, κατηγορούμαστε συνεχώς ότι είμαστε υπέρ το δέον φιλόδοξες. Οι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανες που έχουμε φιλοδοξίες και όχι να προσπαθούμε να το κρύβουμε», τόνισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024