Εκδικάζεται η αίτηση αναστολής ποινής των Ηριάννα και Περικλή
Στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ., μετά το δεύτερο αίτημα που κατέθεσαν.
Στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ., μετά το δεύτερο αίτημα που κατέθεσαν.
Το προηγούμενο αίτημα αναστολής της ποινής είχε εξεταστεί τον Ιούλιο, δημιουργώντας έντονες συζητήσεις ακόμα και στη Βουλή, με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να κάνει αναφορά στο θέμα.
Θυμίζουμε ότι και οι δύο έχουν καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κατά συγχώνευση ποινή 13 ετών, για σχέσεις με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», κάτι που οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά.
in.gr
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας


