Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο
Σε καταγγελία για δολοφονική επίθεση με σιδερογροθιές που δέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου δύο μετανάστες πακιστανικής καταγωγής στον Ασπρόπυργο, προχώρησε η ΚΕΕΡΦΑ. Για την επίθεση θα διενεργηθεί προανάκριση από το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας.
Δολοφονική επίθεση με σιδερογροθιές δέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου δύο μετανάστες πακιστανικής καταγωγής στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), την ώρα που οι δύο μετανάστες βρίσκονταν στα χωράφια όπου δούλευαν στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, ομάδα πέντε ατόμων τους περικύκλωσε κι άρχισε να τους χτυπά με σιδερογροθιές στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.
Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Κίνηση, οι δράστες έβριζαν, φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;».
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου ο ένας παραμένει για νοσηλεία και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Προανάκριση για την υπόθεση πρόκειται να διενεργηθεί από το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Γεωργία Σάνδη: «Ερωμένη» του Σοπέν, λογοτεχνική επαναστάτρια και ατίθαση λάτρης της παρενδυσίας
- Τσουκαλάς: Το κεντρικό δίλημμα των εκλογών είναι, κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ ή τον ΛΑΟΣ των Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη και Βελόπουλου
- ΠΑΣΟΚ για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός της ΝΔ και πλυντήριο ευθυνών των πρωταγωνιστών της υπόθεσης
- Αμβούργο: Δύο συλλήψεις για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία – Έλληνας ο ένας
- ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Κωνσταντέλια με Παναθηναϊκό και Άρη
- Τουσκ: Έρευνα για πιθανές σχέσεις μεταξύ Έπσταϊν και ρωσικών μυστικών υπηρεσιών θα πραγματοποιήσει η Πολωνία
