Εντός των επόμενων ημερών το νέο ΔΣ στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή, εκφράζοντας δε εκ νέου την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, η ΕΒΖ να συνεχίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα, να καταστεί βιώσιμη και να αναπτυχθεί.
Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή, εκφράζοντας δε εκ νέου την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, η ΕΒΖ να συνεχίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα, να καταστεί βιώσιμη και να αναπτυχθεί.
«Θα κάνουμε κάθετί αναγκαίο, για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη της ΕΒΖ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή, υπενθυμίζοντας ότι από το 2015, οπότε η ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε για πρώτη φορά την πολιτική της βούληση να παραμείνει σε λειτουργία η βιομηχανία και όχι μόνο να καταστεί βιώσιμη, αλλά και να αναπτυχθεί, «σήμερα παραμένει το ίδιο πιστή στη δήλωση αυτή που έγινε προ διετίας».
Μεταξύ άλλων, η κυβερνητική πηγή υπογράμμισε ότι οι παλινωδίες και οι καθυστερήσεις θέτουν σε κίνδυνο τη βιομηχανία.
Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Σεπτεμβρίου τα έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, προβάλλοντας έτσι και την αντίθεσή τους στην πώληση των δύο θυγατρικών της ΕΒΖ στη Σερβία και ήδη ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα το ΔΣ της βιομηχανίας, στις 20 Οκτωβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Κόντρα σε συγγενείς και επιζήσαντες ο Φλωρίδης υπερασπίζεται την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν 22χρονο Παλαιστίνιο σε επιδρομή στη βόρεια Ιερουσαλήμ
- Σάντσεθ σε Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ κόμμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά – Χρειαζόμαστε προοδευτικά κόμματα στην κυβέρνηση
- Υποκλοπές: Εκ(ν)τροπή
- Λέσβος: Σε εξέλιξη κινητοποίηση αλληλεγγύης προς τους κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της – Πόσοι οι καλεσμένοι -Τι λέει η ίδια
