Έκλαιγαν οι αστυνομικοί στην Καταλονία (Εικόνα)
Σύμφωνα με μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πόλη Βιέλια, οι τοπικοί αστυνομικοί φέρονται να παράκουσαν τις εντολές τους για βίαιη καταστολή των διαδηλωτών και σχημάτισαν ασπίδα προστασίας γύρω τους.
Το γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες βίας με τους αστυνομικούς να ακολουθούν τις εντολές της κυβέρνησης Ραχόι και να προσπαθούν να απωθήσουν τους διαδηλωτές σε διάφορες πόλεις της Καταλονίας, θέλοντας να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν παντού έτσι. Σύμφωνα με μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πόλη Βιέλια, οι τοπικοί αστυνομικοί φέρονται να παράκουσαν τις εντολές τους για βίαιη καταστολή των διαδηλωτών και σχημάτισαν ασπίδα προστασίας γύρω τους, δακρύζοντας μάλιστα ενώ άκουγαν τα συνθήματα του κόσμου υπέρ της ανεξαρτησίας.
Η εν λόγω εικόνα δείχνει τον αστυνομικό να δακρύζει στον ώμο ενός διαδηλωτή, όμως δεν αποσαφηνίζεται ούτε η προέλευση της εικόνας ούτε και οι λόγοι που οδήγησαν τον αστυνομικό σε αυτή την κίνηση.
Els @mossos plorant de ràbia i impotència però obrint camí perquè la gent pugui votar a Vielha. pic.twitter.com/LjJWVlOeei
— Magda Gregori (@MagdaGregori) 1 Οκτωβρίου 2017
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η γυναίκα «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο – Πώς δρούσε το δίκτυο
- Η Νεοϋορκέζα influencer Λόρι Κούπερ δεν το βάζει κάτω – Συνεχίζει να φλερτάρει στα μπαρ μακριά από τα dating app
- Πόσο «αξίζει» ο Bad Bunny;
- Καρπενήσι: Ακέφαλη σορός χωρίς ρούχα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό
- Super Bowl: Οι Seahawks ξανά στην κορυφή του NFL με επιβλητική νίκη επί των Patriots (vids)
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
