«Η κυβέρνηση προχωρά αρραγής και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση»
«Η ΝΔ έχει δίκιο. Η κυβέρνηση προχωρά αρραγής, πετυχαίνει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Ο κ. Μητσοτάκης ας κάνει τώρα συνέδρια για να συζητήσει το πρόγραμμα καταστροφής της κοινωνίας, που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στη ΔΕΘ. Και αν δυσκολεύεται πολύ, ας βάλει και σε ψηφοφορία τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλου».
«Η ΝΔ έχει δίκιο. Η κυβέρνηση προχωρά αρραγής, πετυχαίνει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Ο κ. Μητσοτάκης ας κάνει τώρα συνέδρια για να συζητήσει το πρόγραμμα καταστροφής της κοινωνίας, που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στη ΔΕΘ. Και αν δυσκολεύεται πολύ, ας βάλει και σε ψηφοφορία τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου».
Καταλήγοντας, οι ίδιες πηγές σημειώνουν: «Αφού δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τους ΑΝΕΛ, που αποδεικνύονται στην πράξη πολύ πιο προοδευτικοί από τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη, που έχουν μετατρέψει πια τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ, ας ζητήσει τη γνώμη του κοινού…»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς


