
Στα 60 δολ σκαρφάλωσε η τιμή του αργού πετρελαίου
Αυξημένη, στα 60 δολάρια το βαρέλι, είναι του αργού πετρελαίου, με τους αναλυτές να σημειώνουν πως βασική αιτία είναι η απειλή της Τουρκίας να διακόψει τη ροή του αγωγού που μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Ιράκ.
Στα 60 δολάρια το βαρέλι ανέβηκε η τιμή του αργού πετρελαίου τις τελευταίες ώρες στις διεθνείς αγορές.
Βασική αιτία αυτής της εξέλιξης θεωρείται ότι αποτελεί η απειλή της Τουρκίας να διακόψει τη ροή του αγωγού που μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Ιράκ.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των FT, μετά από αυτή την εξέλιξη οι αναλυτές είναι διχασμένοι ως προς το αν αυτή η ανοδική κίνηση θα συνεχισθεί το προσεχές διάστημα.
in.gr
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν


