«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» στην Αλεξανδρούπολη
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece - Αγώνες Πόλης για όλους».
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece – Αγώνες Πόλης για όλους».
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» θα συμμετάσχει σε όλες τις διαδρομές στην Αλεξανδρούπολη, δηλαδή των 10χλμ, των 5 χλμ. καθώς και τους παιδικούς αγώνες.
Την ομάδα θα αποτελούν, εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Ολύμπιο Παπαδημητρίου, καθώς και μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Έβρου.
Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, στον εκθεσιακό χώρο των χορηγών – στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπροστά από τον Φάρο, κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος.
Οι μετρήσεις θα γίνουν μεταξύ 9:00π.μ. και 12:30 μ.μ.
Η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα του Run Greece στην Αλεξανδρούπολη δήλωσε: «Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι για 2η συνεχή χρονιά επίσημος υποστηριχτής σε όλα τα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση, να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο διαβήτη. Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2017 να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους θεσμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά και αποτελεσματικά η πανδημία της εποχής μας που ονομάζεται διαβήτης».
Ξένη δημοσίευση
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
- Νίσυρος: Νέος μόνιμος σεισμολογικός σταθμός ενισχύει την παρακολούθηση του ηφαιστείου στο νησί
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442