Τρεις νεκροί και μία τραυματίας σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου).
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης -με απολογισμό τρεις νεκρούς κι έναν σοβαρό τραυματισμό- ερευνά η Τροχαία.
Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας, 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, 51 ετών. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά.
Από το σημείο του δυστυχήματος (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου) ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη 18χρονη Ελληνίδα (επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.
Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τζόκοβιτς ως σημαία
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
- Μια κρυφή λεπτομέρεια σε πορτρέτο της Άννα Μπολέυν ήταν «διάψευση κατηγοριών για μαγεία», λένε ιστορικοί
- Το «μυστικό» πίσω από το πρώτο ραντεβού
- Τσίπρας: «Ξέρω από που προέρχομαι, ξέρω που θέλω να πάμε – Ανάμεσα στη ζωή και την επιβίωση επιλέγω τη ζωή
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για τις μελλοντικές επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων – Σχέδια για έναν νέο παγκόσμιο χάρτη



