Χαλκιδική: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο τούρκων κρατουμένων
Άφαντοι παραμένουν δύο τούρκοι ισοβίτες που δραπέτευσαν την περασμένη Πέμπτη από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, εκμεταλλευόμενοι το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή.
Άφαντοι παραμένουν δύο τούρκοι ισοβίτες που δραπέτευσαν την περασμένη Πέμπτη από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, εκμεταλλευόμενοι το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή.
Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο καθένας, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Όπως έγινε γνωστό, είχαν μεταχθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας τους τελευταίους μήνες, ο πρώτος τον περασμένο Μάρτιο κι ο δεύτερος τέσσερις μήνες αργότερα, τον Ιούλιο.
Οι δύο δραπέτες προσέφεραν εργασία στους λαχανόκηπους των φυλακών, απ’ όπου φαίνεται ότι ξέφυγαν από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των λεγόμενων «λογοτιμητών» (κρατούμενοι που έχουν εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής και έχουν επιδείξει καλή διαγωγή).
Η απουσία τους έγινε αντιληπτή την ίδια μέρα, κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Κασσάνδρας.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Αμάντα Πιτ αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνου του μαστού
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θάμπωσε τη λάμψη του χρυσού
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- Γαλλία: Το Παρίσι στον κεντροαριστερό Εμανουέλ Γκρεγκουάρ – Η συμμαχία που κέρδισε τη δεξιά
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας

