Επίθεση με μπογιά στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας
Επίθεση με μπογιά από αγνώστους πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο γαλλικό Ινστιτούτο στην οδό Σίνα, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Επίθεση με μπογιά από αγνώστους πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο γαλλικό Ινστιτούτο στην οδό Σίνα, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν, πιθανότατα, δύο άτομα πέρασε μπροστά από το Ινστιτούτο και ένας από τους επιβαίνοντες πέταξε μπουκάλι με μαύρη μπογιά που έσκασε στον τοίχο με αποτέλεσμα να βάψει μέρος της πρόσοψης.
Το δίκυκλο στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα ενώ από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442